На Черкащині Рух В. Наливайченка «Справедливість» здобув першу перемогу на виборах

Команда молодої політичної сили «Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість» вперше на Черкащині взяла участь у виборчому процесі. Представники Руху балотувалися у депутати до новоствореної Тальнівської міської ОТГ, вибори до якої відбулися 18 грудня. За попереднім підрахунком голосів,  Рух «Справедливість» зайняв третє місце – близько 17 %. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії.

Справді, результати Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» вражаючі, оскільки лише у травні цього року він був зареєстрований у Мінюсті як політична партія. Осередок же в Черкаській області зареєстрували у жовтні!

За словами керівника Черкаської обласної організації Олега Котляра, їхня команда де-факто зайняла перше місце, оскільки партія «Громадянська позиція» (друге місце) є місцевою в Тальному. Загалом же, протягом усієї кампанії Тальнівська об’єднана територіальна громада спостерігала за тоннами «чорного» піару, ознаками прямого та непрямого підкупу виборців і залякуванням опонентів. Причетність до всього цього передвиборчого бруду політичних опонентів розслідуватимуть правоохоронні органи.

«На Черкащині це — перша перемога  Руху  Валентина Наливайченка. Вдумайтесь: ми провели першу обласну конференцію політичної партії у жовтні цього року, районну в Тальному – в кінці жовтня. І вже у листопаді наші представники балотувалися на виборах до Тальнівської об’єднаної громади. Вони  отримали високий результат і відчутну підтримку людей. На деяких ДВК наші  представники впевнено перемогли кандидатів від  партій, які десятки років представлені на політичній арені України!» — зазначив Олег Котляр.

На його думку, такі високі відсотки свідчать про одне: люди довіряють Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» та готові й прагнуть побачити у владі нові молоді обличчя.

«Я дякую кожному, хто повірив у «Справедливість». Я дякую кандидатам, які самовіддано та щиро, підтримували ідеологію Руху та виступили представниками «Справедливості». Наша мобільна група цілодобово працювала в Тальному до початку голосування і до завершення підрахунку голосів, аби захистити результати їхнього волевиявлення. Від початку я впевнено вірив у перемогу, адже ми згуртувалися навколо перспективного політика — Валентина Наливайченка. Тепер – лише боротьба за життя у країні вільній, у першу чергу, від корупції!» — зазначив керівник Черкаської обласної організації.