Викладач Тальнівського будівельно-економічного коледжу — у команді Руху «Справедливість»

Команда Громадського-політичного Руху «Справедливість», яка висунула своїх кандидатів у депутати до Тальнівської міської ради на перших виборах Тальнівської ОТГ, представляє нових, патріотичних, ініціативних та чесних людей. Серед них — директор Тальнівської школи №2, завідувач дитячого садку, учасник АТО, викладач місцевого будівельно-економічного коледжу.

Освітянка Галина Ряба працює зі студентами Тальнівського будівельно-економічного коледжу з 2007 року. Багато приділяє уваги індивідуальній роботі учнів, сприяє становленню студентів як особистостей, розвитку їхніх здібностей. Кандидат у депутати має бездоганну ділову репутацію і авторитет серед колег та своїх вихованців, відрізняється почуттям відповідальності за доручену справу, зазначають ті, хто її знають.

Галина Ряба вважає, що приєднання до команди політичної партії «Справедливість» — її черговий крок уперед. Адже всі бояться змін, а вони нині у країні вкрай необхідні. Не лише зміни у сфері економіки, освіти, медицини, а й у свідомості українців. Обрала саме «Справедливість», каже кандидатка, бо саме ця партія є принципово відмінною від традиційних українських політичних партій.

Основним своїм завданням як депутата вбачає розвиток освітньої галузі в Тальному та забезпечення комфортного транспортного сполучення у районі.