Чай по-генеральськи: Віктор Ягун в гостях у Романа Чайки (відео)

До програми «ЗА ЧАЙ.COM» завітав український військовий і громадській діяч, генерал-майор СБУ, екс-заступник голови СБ України, координатор Руху “Справедливість” Віктор Ягун.

Віктор Ягун відверто розповів, чому не працює стаття «державна зрада» і чи потрібен Україні Закон про колабораціонізм, чи треба провести АТО в парламенті та силових органах, хто допомагає кремлівській агентурі безкарно діяти й уникати відповідальності та чому екс-глава СБУ Наливайченко зайнявся партією і чи взагалі можлива політична партія спецслужби. Півгодини цікавої бесіди Романа Чайки та Віктора Ягуна — варто передивитися!

Довідково:

Віктор Ягун народився у Молдавській РСР, але за національністю українець.
У 1987-1992 навчався на лісогосподарському факультеті Львівського лісотехнічного інституту. З грудня 1989 – член Української Гельсінської Спілки (УГС).
У жовтні 1990 став одним із організаторів та активних учасників студентського голодування («Революція на граніті»), що відбулася у Києві.
З вересня 1994-го призваний на військову службу до Служби безпеки України: з вересня 1994-го по лютий 1996 року навчався у Інституті підготовки кадрів Академії СБ України (з відзнакою отримав другу вищу освіту за спеціальністю «правознавство»). З березня 1996 року по червень 2002-го — служба на оперативних та керівних посадах в Управлінні СБ України у Львівській області.

З липня 2002 року по вересень 2015 – служба у Центральному Управлінні СБ України. З 24 березня 2014 по 19 червня 2015 – заступник голови Служби безпеки України, генерал-майор.
З жовтня 2015 року – член ГО “Антикорупційний рух В. Наливайченка”.
З травня 2016 року — член Політичної Ради Партії “Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка “Справедливість”, радник лідера Руху з питань інформаційної безпеки.
https://www.youtube.com/watch?v=_OhVgB2ZRrk