За молоддю – майбутнє України!

Зазвичай, доволі розповсюдженою є думка, що молоді люди ще недостатньо досвідчені, стримані та виважені для того, аби бути представленими в політиці на різних рівнях державного управління. Стереотипним є й бачення, що політика — не для молоді, що це — брудна справа. Утім реалії сьогодення доводять протилежне. Молодь є динамічною складовою сучасного українського суспільства, чиї потенціал і знання можуть стати запорукою прогресивного розвитку держави.

IMG_1372

Юні, натхненні, впевнені, в міру зухвалі, енергійні, рішучі, окрилені ідеями, сповнені сил, схильні до інновацій, не обтяжені постсоціалістичними догмами представники громадської організації «Покоління майбутнього» зі Ржищева поповнили лави Київської обласної парторганізації «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість», яку очолив Костянтин Бєдовой.

IMG_1374

Усі вони об’єднані спільним баченням і реальним планом дій щодо покращення майбутнього нашої держави, адже взаємини держави і молодого покоління не тільки віддзеркалюють труднощі та суперечності перехідного періоду нашої країни, а й впливають на перебіг соціально-економічних та політичних перетворень. Цим молодим хлопцям належить реалізовувати започатковані в нашій державі реформи та розвинути їх до рівня системних соціально-економічних перетворень.

IMG_1376

Днями Ржищевська міська організація Руху «Справедливість» провела установчу конференцію, на якій делегати одноголосно обрали своїм керівником Артура Линника, його заступником став Олександр Пугачов, секретарем – Євгеній Бусленко, головою контрольно-ревізійної комісії – Сергій Волкович.

Разом із представниками Ради Київської обласної парторганізації Мариною Дехтяр та Аллою Збанацькою члени новоствореного осередку окреслили основні завдання і цілі нової політичної сили на локальному рівні.

Новостворена команда налаштована на докорінні зміни і готова взяти на себе відповідальність за їхні втілення у місті Ржищев, де сьогодні не працює економіка, де немає робочих місць, через що молодь змушена залишати домівки в пошуках роботи й житла.

Звичайно, умови для молоді сьогодні надскладні для власної реалізації. Втім, спільними зусиллями активістів громадської організації «Покоління майбутнього» робиться чимало добрих справ у місті: проводяться сезонні толоки, екологічні рейди, ремонтуються й фарбуються в національні кольори лавки, започатковуються традиції встановлення нових сміттєбаків, чого десятиліттями в місті не робили. Молодь Ржищева відреставрувала стару пошарпану стіну, розмалювавши її і перетворивши на Стіну миру. Крім того, підтримують переселенців із зони АТО, опікуються дозвіллям молоді та роблять багато інших корисних справ.

А ще усіх їх зближує прагнення очистити українську політику від демагогії, зрадництва, подвійних стандартів та відвертих фальсифікацій, притаманних політикам, а також толерантність у вирішенні спірних питань.

Майбутнє держави залежить від молоді, на неї воно опирається і приводиться в рух. Разом ми змінимо все! Справедливість переможе!

Автор: Ольга Аверіна