Наливайченко закликав українців разом боротися проти корупції

На своєму Фейсбуці політик наголосив: український народ у питанні боротьби з корупціонерами має повну підтримку Штатів

Також лідер Руху «Справедливість» підбив результати свого триденного перебування в США, де він провів низку важливих для України зустрічей із представниками нової перехідної адміністрації Дональда Трампа. «Ми закінчили, а можна й сказати, що й започаткували важливу роботу з нашими американськими партнерами. Рух «Справедливість» повертається додому, щоб втілювати накреслені плани, підтримані у США», — зауважив Наливайченко.

Насамперед, пише політик, йдеться про дієву і системну боротьбу з корупцією: «Нова американська адміністрація вимагатиме від української влади не порожніх обіцянок, а чіткої конкретики: кого з українських високопосадовців-корупціонерів засуджено і покарано?»

Наливайченко закликав усіх, хто не хоче миритися з корупцією і готовий з нею боротися, приєднуватися до Руху «Справедливість».

Нагадаємо, що 5-7 грудня екс-керівник СБУ перебував із робочою поїздкою у Сполучених Штатах. За цей час він провів низку важливих зустрічей та представив американським колегам План подолання корупції в Україні, який підтримали у Вашингтоні.

Джерело: https://www.facebook.com/nalyvaichenko.valentyn/?fref=ts