У грудні українці вперше оберуть депутатів об’єднані територіальна громади

11 грудня цього року Остерська територіальна громада (Козелецький район, що на Чернігівщині) обиратиме своїх представників в органах місцевого самоврядування. Весь цей тиждень до виборів, в день і після них, команда рух Наливайченка, яка висунула 27 своїх кандидатів, буде знаходитися в Остерській громаді, аби захистити наш результат від брудних схем і махінацій із виборцями.

Сьогодні до міста Остер завітав заступник лідера Руху Наливайченка «Справедливість» Руслан Колєсніков. Він разом із місцевою командою поспілкувався з людьми, які підходили до палатки, щоб підписати звернення до ГПУ з вимогою визнати кожного українця постраждалим від дій офшорників, які засіли у владних кабінетах.

Потім актив Руху та Руслан Колєсніков зустрілися з колективом Козелецького Центру первинної медико-санітарної допомоги. Обговорили питання, що хвилюють людей, які щодня на варті нашого здоров’я та рятують наші життя. Проблем у них багато. Однак зараз їх хвилює нестача реанімобілю та можливе закриття їхньої лікарні. І владу не зупиняє навіть те, що ця амбулаторія обслуговує досить велику територію — у 100 кілометрів — і має лише один реанімобіль на всю Остерську громаду! І той часто ламається, а заміни йому немає.

Руслан Колєсніков та керівник Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» запевнили: обов’язково та якнайшвидше піднімуть ці два болючі для громади питання перед керівником обласного  Управління охорони здоров’я. Ми змусимо владу почути народ та реагувати на потреби людей! Поки що, не маючи ніяких важелів впливу, будемо боротися методом тиску, заручившись підтримкою людей.

Гаряча, складна дискусія була з педагогічним колективом дитячого садочку «Оленка», — єдиному в місті Остер! Педагоги доведені до відчаю: і без того мізерну зарплату затримують, всі надбавки урізають. Кажуть, вже давно живуть за межею бідності, а влада просто не хоче їх почути.

«Я вдячний цим людям, від яких багато в чому залежить майбутнє нашої країни, бо вони працюють з цим майбутнім – із дітками, за незламну віру в справедливість! Вони не опустили руки, готові боротися за своє гідне життя! Це — надважливо, адже люди, на відміну від влади, думають не стільки про свої кишені, скільки про майбутнє міста. Я впевнений, що команда Руху «Справедливість» в Остерській громаді буде завжди відкрита для людей і стане їхнім надійним захисником», — говорить заступник Валентина Наливайченка,  керівник Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков.

Команда та лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко звертаються до Остерської об’єднаної територіальної громади з проханням 11 грудня прийти на вибори та підтримати 27 кандидатів від нашої партії!

Рух «Справедливість» №1 у бюлетені!