Тальнівчани приєдналися до акції «Вимагаємо покарання!»

15327459_170767390061354_3091783980450902899_nВсеукраїнська акція «Вимагаємо покарання!», ініційована лідером партії «Громадсько-політичний рух «Справедливість» Валентином Наливайченком, набирає своїх обертів. У п’ятницю та минулими вихідними заяви з вимогами визнати кожного українця потерпілим від корупційних дій чиновників та покарати казнокрадів, збирали у місті Тальне. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації Руху «Справедливість».

Лише за три дні акції тальнівчани підписали близько 800 заяв. Люди зневірені у чинній владі та мають надію, що винних у розкраданні бюджетних коштів все ж притягнуть до відповідальності.15202605_170767366728023_5216922238185791738_n

«Я вважаю себе потерпілим від свавілля чиновників. Спілкуюсь зі своїми друзями і бачу, що виникає високий рівень соціальної напруги в Україні. Можновладці далі продовжують набивати свої кишені державними грошима, а українці стали ще біднішими. І найважливіше – нікого не покарано! Де результати боротьби з корупцією? Якщо Президент і вище керівництво України має пряме відношення до скандалу з «панамським документами», чому вони досі за це не покарані?» — зазначив тальнівчанин Григорій Приходько.

На його думку, жодна партія на ділі не вимагала притягнути до кримінальної відповідальності корупціонерів. А лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко звернувся до Генеральної прокуратури України, аби покарати «провладних офшорників».

«Кожен посадовець активно кричить про боротьбу з корупцією. А як ми можемо про неї говорити, коли вище політичне керівництво держави «замішане» в офшорних скандалах і не відповідає за свої злочинні дії в суді. Скрізь дешевий популізм. Валентин Наливайченко став першим, хто організував подібну акцію. І ми командою доведемо цю ініціативу до кінця! Від Руху «Справедливість» висунуті кандидати в депутати до Тальнівської міської ради. Я звертаюся до всіх тальнівчан, підтримати нову, прозору та чесну політичну силу. Свою боротьбу ми вже розпочали і продовжуватимемо при владі. Злочинці повинні сидіти у тюрмах! Впевнений: Тальнівщина не підведе!» — сказав керівник Черкаської обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр.

Нагадаємо, 18 грудня у Тальному пройдуть перші вибори до нової об’єднаної громади.