Чернігівці продовжили підписувати заяви з вимогами судити «провладних офшорників»

Всеукраїнська акція «Вимагаємо покарання!» кілька днів знову тривала у Чернігові. Волонтери Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» продовжили збирати заяви з вимогою притягти до суду представників влади, які виводять мільйонами гроші з України на свої закордонні офшори, — Ігоря Кононенка,Валерію Гонтареву, Олександра Грановського та інших.

За словами керівника Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксани Голубової, акція направлена проти злочинців від влади, які виводять багатства України за кордон і доводять більшість українців до злиднів. «Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко пред’явив докази того, що влада береже від суду своїх «годувальників-офошорників», які виводять кошти з України. Він добився через суд, щоб Генеральна прокуратура порушила кримінальне провадження проти владних «босів», – зазначила вона.

Нагадаємо, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко передав 15 листопада у приймальню Адміністрації Президента 300 томів заяв від українців, зокрема — і від мешканців Чернігівщини. Вимогу покарати винних підписали громадяни, які вважають себе потерпілими від офшорників у владі.

Збір підписів триває.

Теги: Чернігів