15 листопада о 10.30 біля Адміністрації президента України пройде акція “Вимагаємо покарання!”

Сотні активістів Руху В. Наливайченка “Справедливість” та проекту “Армія Гідності” зі всіх куточків країни зберуться разом, щоб гучно заявити: “Владо — не спи! Владо — дій!”.

Ми вимагаємо визнати тисячі громадян України, які підписали відповідні заяви до Генпрокуратури, потерпілими від кримінальних правопорушень, пов’язаних із використанням офшорів. А це – і студенти із недоотриманими стипендіями, вчителі та лікарі із мізерними зарплатами, злиденні пенсіонери а українські захисники, які живуть на передовій наче солдати під час Першої світової, а воюють зі зброєю зразка Другої світової війни. Вимагаємо долучити заяви людей до кримінального провадження № 42016000000002523!

Виведені злочинцями із влади на рахунки закордонних офшорних компаній кошти – це одна із ключових причин нашого зубожіння. Рух “Справедливість” та наш лідер Валентин Наливайченко вимагаємо здійснити всебічне, повне та неупереджене досудове розслідування у кримінальному провадженні та притягнути до кримінальної відповідальності офшорників у владі та повернути українським громадянам їхні кошти!

Нагадаємо, 22 червня цього року Печерський районний суд Києва зобов’язав Генеральну прокуратуру України внести за заявою Наливайченка відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань. ГПУ розпочато кримінальне провадження № 42016000000002523. У вчиненні тяжких злочинів, пов’язаних із використанням офшорів можуть обґрунтовано підозрюватись високопоставлені представники діючої влади.

Після акції для представників ЗМІ – брифінг за участю організаторів та учасників акції, а саме:
Валентин Наливайченко – лідер Руху “Справедливість”
Руслан Колєсніков – заступник керівника Руху “Справедливість”
Тарас Костанчук– координатор проекту “Армія Гідності”
Геннадій Друзенко — співзасновник та керівник ПДМШ ім. Пирогова
та представників регіональних організацій Руху «Справедливість», які привезли кілька тисяч заяв від українців.

З повагою,
прес-служба Руху В. Наливайченка “Справедливість”