Українська влада програла від виборів президента США, а український народ однозначно виграв, — В. Наливайченко

Українська влада програла від виборів президента США, а український народ однозначно виграв. Нове американське керівництво підтримуватиме український народ, а не стару корумповану українську владу, — В.Наливайченко

Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко наполягає, що українці виграли від обрання президентом США Дональда Трампа, а от корумпована українська влада програла.

На своєму фейсбуці політик прокоментував останні новини з Білого дому: «корумпована українська влада безумовно програла від перемоги Дональда Трампа, як, зрештою, програла б від перемоги Гілларі Клінтон, а український народ однозначно виграв. Нове американське керівництво підтримуватиме український народ, а не стару корумповану українську владу».

Колишній генконсул у Вашингтоні підкреслив, що передвиборча політична риторика відходить в минуле, натомість починає працювати державна система США. На думку лідера руху «Справедливість» Україна не буде полишена напризволяще перед російською агресією і внутрішнім ворогом — корупцією.

Валентин Наливайченко наголосив, що поважає американську демократію, чесні і прозорі вибори та привітав вибір американського народу і обрання президентом США Дональда Трампа.

«Поважаючи те, що відбувається за океаном, маємо діяти самі! Як свідчить практика останнього періоду, щастя українців в їхніх руках. Українці самотужки зупинили ворога, як і власними силами та на вольових якостях вигнали банду Януковича», — заявив політик.