Американська демократія продемонструє, передусім, нам українцям, як президент, ще до недавнього бізнесмен, не стане президентом-олігархом, В.Наливайченко

Лідер руху «Справедивість» Валентин Наливайченко привітав 45 президента США Дональда Трампа з ймовірним обранням і заявив, що американська демократія продемонструє, передусім, українцям, як президент, ще до недавнього бізнесмен, не стане президентом-олігархом. Так попередні результати виборів у США прокоментував лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

«Знаю, президент Дональд Трамп відкладе будь-які заняття бізнесом. Він не збагатиться від президентства і не використовуватиме державу для власного збагачення. Політична влада для нього — можливість служити людям, а не нагода заробити грошей!» — написав у своєму Фейсбуці політик.

Екс-голова СБУ також упевнений, що система балансів і противаг, яка існує в США, не дасть змінити курс на підтримку України і протидію російській агресії. Саме тому Америка збереже і розвине статус стратегічного партнера України. «Зіпсувати відносини може тільки брехня і корпупція українських можновладців», — наголосив Наливайченко.
Нагадаємо, що згідно з даними екзит-полу, у мільярдера Трампа 274-276 голосів при 270 необхідних для перемоги. У Клінтон — 215. Трамп в своїй промові після переможного для нього екзит-полу заявив, що його з перемогою вже привітала Гілларі Клінтон. Вона також закликала своїх прихильників визнати перемогу Трампа.