На Донеччині запанувала “Справедливість»

Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка “Справедливість” на Донеччині очолив відомий у регіоні волонтер, громадсько-політичний діяч Микола Стрепоченко. Його одноголосно обрали партійці на першій обласній конференції, яка пройшла у Покровську.

image
Команда Донеччини, працюючи як ГО “Антикорупційний рух В. Наливайченка”, втілюючи в життя проект “Армія Гідності”, показала добрі результати. Розуміючи нинішню специфіку регіону, основна задача активістів – усіляка підтримка українських захисників на фронті та в тилу.
Тонни продуктів харчування, засобів гігієни, ремонт техніки, безкоштовні юридичні консультації для воїнів АТО та їхніх родин, — це далеко не всі добрі справи, які є в скарбничці цієї команди, зазначив заступник керівника громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка “Справедливість” Руслан Колєсніков.
Поспілкувавшись з мешканцями Донеччини, з тими українцями, які не зрадили нашу країну, Руслан Колєсніков зауважив: “Основний посил, який почув практично від кожного: “Розчарувалися вже у всіх партіях, якщо вже “Справедливість” підведе, залишиться лише махновщина”. Обіцяю, що не підведемо!”.
У свою чергу, Микола Стрепоченко зазначив, що обертів у роботі, незважаючи на складну економічну ситуацію в країні та війну, збавляти ніхто не збирається. “Часто за останні дні чув думку про те, що треба закінчувати допомогу армії. Нехай, мовляв, “грошові мішки” допомогають”. Я обіцяю, що команда Руху Наливайченка “Справедливість” не опустить руки! Закликаю всіх, хто прагне перемоги, приєднуватись до нас!”