Рух Наливайченка призупиняє рішення зборів громади, яка обрала своїм представником на Луганщині І. Радченка

Про це йдеться в заявах лідера Валентина Наливайченка та Руху «Справедливість». Таке рішення ухвалили через резонансну реакцію суспільства на результати зборів у Рубіжному, що на Луганщині.

«Одразу повідомляю: призупиняємо рішення зборів громади, яка обрала своїм представником Ігоря Радченка. Виносимо нову кандидатуру на суспільне обговорення. Будемо вдячні за пропозиції та коментарі», — наголошує Наливайченко.

З’явилася і заява самого Руху, яка співзвучна з позицією лідера. Такого шквалу критики в бік воїна АТО, кажуть, не сподівалися почути. Тож, побачивши рівень суспільного обурення, не могли залишити все як є: «Наша команда ще раз завітає на Луганщину та поспілкується там із представниками всіх громадських організацій, волонтерських рухів, воїнами АТО. З кожним, хто має свою думку з цього питання. Вдячні кожному за небайдужість!» — йдеться у заяві Руху.

У свою чергу, Валентин Наливайченко зауважив, що нікому не дозволить прикриватися своїм ім’ям, а Рух «Справедливість» цінує та опирається тільки на тих громадських активістів, волонтерів, воїнів АТО, у кого чесне ім’я та незаплямована репутація.

Теги: Донбас