“Справедливість” зміцнить Козелеччину

“Жити по законам справедливості”, — озброївшись таким девізом у Козелецькому районі, що на Чернігівщині, активісти створили районну організацію Руху Валентина Наливайченка “Справедливість”. На установчій партконференції обрали керівника – Ніну Савченко — та органи управління осередку.

На конференції виступила керівник Руху “Справедливість” у Чернігівській області Оксана Голубова. Вона передала слова лідера Валентина Наливайченка про те, що він готовий приїхати у кожен район країни, в тому числі – і Козелецький район, аби особисто від людей почути про проблеми, які потребують вирішення у столиці.

“Під час зустрічі Валентин Наливайченко зауважив, що починав свою службу в селищі Десна, цей край йому близький. Тож він готовий приїхати до тих, хто потребує його допомоги”, — зауважила керівник регіональної організації.

На конференції громадські активісти з Остра, Козельця  і селища Десна зауважили,що проблем у районі багато, влада їх вирішувати не поспішає, а часто навіть покриває винних, як наприклад у ситуації  з розкраданням лісу, або робить вигляд, що цього не відбувається.

Тож делегати окреслили напрямки роботи Козелецької районної організації Руху “Справедливість”, пріоритети розставили, опираючись на власний досвід та почуте від мешканців району.