Рух «Справедливість» на Черкащині очолив Олег Котляр

У Черкасах відбулася перша конференція регіональної партійної організації «Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість». Під час конференції обрали голову Черкаської обласної організації та сформували Раду і контрольно-ревізійну комісію.

Головою обласної організації став екс-керівник управління СБУ в Черкаській області Олег Котляр. Він проявив себе як патріот, здатен об’єднувати зусилля, тож делегати конференції одноголосно підтримали його особу на посаді керівника обласної організації Руху Наливайченка. Олег Котляр подякував за довіру та запевнив, що хоче змінити країну на краще. «Ми тепер одна сім’я, — сказав він та відкрив плани на перспективу: заходити по максимуму в ради всіх рівнів».

Рух «Справедливість», за словами заступника керівника партії Руслана Колєснікова, готовий співпрацюватиме з «Батьківщиною», Народним рухом, «Укропом», «Народним контролем», але не співпрацюватиме з «Опозиційним блоком» та забороненими нині комуністами. При цьому партія буде в опозиції до керівництва країни, яке приймає купу антинародних рішень, зауважив він.

«Перше, за що візьметься новостворена команда – контроль ремонту доріг в області. Адже гроші на це виділені, але тендери проводять якось, м’яко кажучи, дивно. Все ніяк не оберуть, хто ж краще асфальт закатає. Ближче до зими один із тендерів все ж провели. Тож є всі варіанти того, що латати дорожнє полотно в регіоні почнуть коли стукне мінус.

І друге важливе завдання черкаської команди Наливайченка – контроль реформ правоохоронних органів», — сказав Руслан Колєсніков.