«Справедливість» впевнено крокує по Рівненщині

11 вересня у Здолбунові відбулась позачергова конференція районної організації політичної партії “Прогрес”. Тут зібрались активісти, громадські діячі та просто небайдужі люди до майбутнього України.

image

Відвідав Здолбунів і керівник Рівненської обласної організації Руху “Справедливість” Анатолій Сидорук.

«Наш рух є новою історичною точкою відліку життя в Україні. До об’єднання доєдналося більше 200 громадських, волонтеських організацій по всій державі. На Рівненщині зголосилося йти з нами пліч-о-пліч більше 20. Це ті люди, патріоти яким не байдуже в якій країні будуть рости та жити їхні діти. І ми все більше і більше набираємо темпу» – сказав під час свого виступу Анатолій Сидорук.

image

Основними питаннями конференції було переіменування організації та обрання нового керівника. Одноголосно всі присутні зголосилися йти в політичне життя району під прапорами Руху “Справедливість”. Новим керівником Здолбунівської районної організації став Анатолій Сакулін.

image

«У нас формується нині дуже хороший колектив, з яким хочеться працювати. Впевнений: ми не підведемо, адже в першу чергу відповідальність на себе беремо перед українцями. Разом ми досягнемо успіху!» – зауважив новообраний керівник.