На Київщині обрали керівника обласної організації Руху Наливайченка «Справедливість»

В Ірпіні пройшла установча конференція, на якій одноголосно керівником обрали Костянтина Бєдового та окреслили ті питання, над вирішенням яких актив парторганізації працюватиме в першу чергу.

 w11-2713

Боротьба з корупцією, соціальна та історична справедливість. Це – основні напрямки діяльності громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість». Про це під час свого виступу зауважив заступник керівника Руху Руслан Колєсніков.

 w1-2916

«Київська область — це 25 районів та 12 міст обласного значення. Дія команд на місцях надважлива, тож повинна відповідати викликам часу. Рух «Справедливість» в Київській області вже веде потужну роботу по захисту прав та інтересів людей. Однак усі бажаючі можуть включитись в громадсько-політичну діяльність задля головної мети – змінити країну. Це можливо лише за умови приходу до влади людей, які втілюватимуть основні засади Руху — справедливість, чесність та відповідальність і особисто звітуватимуть  перед українським народом», — сказав він.

 w1-2753

Новообраний керівник Київської обласної організації Руху «Справедливість» зазначив: почалося активне партійне будівництво, головна ціль команди —  реалізація цілей Революції Гідності. «Ми змогли об’єднатися для боротьби за зміни в нашій державі. Без контролю, без тиску на владу ми не змінимо нічого в країні. Ми маємо змусити владу або нормально працювати для народу, або змусити цю владу піти геть. І перемога не можлива без потужного колективу однодумців. Тож закликаємо всіх небайдужих і патріотичних співгромадян приєднуватися до нашої команди», — зазначив Костянтин Бєдовой.

55

w1-2982

Нагадаємо, що активісти Київської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» разом із місцевими мешканцями протидіють беззаконню, що чинить злочинний тандем Федорук-Карплюк, які протягом  декількох років незаконно привласнювали землі, займалися незаконною вирубкою лісів у регіоні,  обкрадали разом зі своїми «кишеньковими» депутатами громади двох міст – Бучі та Ірпеня, стали пліч-о-пліч із підопічними Благодійно Християнського Центру «Надія» — інвалідами та людьми, які опинилися на межі виживання, у боротьбі за будівлю притулку. Зараз під прицілом регіональної організації міжнародна траса Київ-Чоп, яка поринула у темряву, та за останні роки в народі знана як «дорога смерті» через велику кількість ДТП.

1-3017

w1-3009