Банер Руху Наливайченка «Справедливість» привернув увагу мешканців Чернігова

Сьогодні на одному з чернігівських офісних приміщень з’явився великий банер із зображенням відомого політичного діяча – Валентина Наливайченка. Місцева преса зарясніла заголовками «Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» починає готуватися до виборів?!»

Валентин Наливайченко

Валентин Наливайченко

За словами керівника Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксани Голубової, повісивши банер, вони хотіли показати місцевим жителям, у якому приміщенні відтепер трудиться їхня команда. «Ми  хотіли б, щоб нас знали за добрі справи, які ми робимо для жителів Чернігова та області. Але чернігівці мають право знати і де розміщується команда «рятувальників», — з посмішкою прокоментувала вона цю подію.

Оксана Голубова також додала, що найближчим часом планують банер освітити.

Цікаво, що після того, як вони понад тиждень тому відновили барбекю-парк у Центральному парку культури і відпочинку та встановили там щит із запрошенням містян до відпочинку, невіломі вікопали стовп з банером, на якому була символіка Руху та вивезли у невідомому напрямку. За словами Голубової, місце, де стояв щит, невідомі «активісти» вирівняли так, неначе там раніше нічого і не стояло. Тож у чернігівської команди затаїлися сумніви: можливо у місті хтось боїться «Справедливості»!?