Владу потрібно змушувати працювати

Представники Громадської ради при Волинській ОДА днями взяли участь у програмі «Громадський вектор» з Тарасом Літковцем на каналі «Нова Волинь». Зокрема, активісти та діячі обговорили питання формування громадянського суспільства і в країні, і на Волині.

Так, заступник голови Громадської ради та голова Волинської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Назар Романюк заявив: останні події в країні створили фундаментальні передумови для утвердження громадянського суспільства. Громадський актив поповнився бійцями АТО, які мають загострене відчуття справедливості і готові на все, аби подолати корупцію, хабарництво та беззаконня.

image

«Наступив той період – багато людей пишаються тим, що вони українці. Тим не менше, соціум зрозумів, що за свою державу і за гідне життя своєї нації потрібно боротись. Саме це і є передумовами до утвердження громадянського суспільства в нашій країні – коли є активна реакція громадськості та громадський контроль над усіма процесами в державі», — зауважив Назар Романюк.

Також керівник Руху В. Наливайченка «Справедливість» у Волинській області розповів, що ведеться конкретна робота, яка вже дає певні результати. «Я, як громадський діяч і керівник обласної організації політичної сили «Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість», докладу максимум зусиль, аби змусити владу працювати і відповідати за свою роботу»,- заявив він.