«Антикорупційний Рух» на Чернігівщині добився справедливості

«Антикорупційний рух В.Наливайченка», спільно з активом партії «Справедливість», посприяв у вирішенні квартирного питання десятиліття у Чернігові!

Сьогодні дві сторони конфлікту, а саме: з однієї сторони сім’я Єреськів, інтереси яких, як і раніше представляла Блага Л.І., та з іншої сторони Рябченко М.С. і Чайка О.А. уклали угоду Купівлі-продажу, за якою квартира повністю і без будь-яких судових тяганин перейшла у власність сім’ї Єреськів, чим була встановлена істина справедливість 9-річної давнини!

Правочин проводила Приватний Нотаріус Алаєва Т.А., яка також приймала безпосередню участь у вирішенні цієї справи за чисельними круглими столами.

Одночасно з підписанням угоди Купівлі-продажу сторони підписали Заяву, в якій вони повністю відмовились від взаємних претензій і переслідувань один одного, а також претензій до ріелтора Максименка В.В., який і сплатив повну вартість квартири РябченкуМ.С.

Для того аби унеможливити всілякі порушення чи махінації та оскільки справа набула великого резонансу — при укладанні цього договору сторони погодились на безпрецедентну дію: присутність при правочині ГО «Антикорупційний рух В.Наливайченка», який приймав активну участь у розв’язанні цього конфлікту, та всіх запрошених ЗМІ, які знімали весь цей процес.

Підписання угоди тривало близько 7 годин і за цей час в кімнаті нотаріуса було різне: і чвари, і посмішки і нарешті порозуміння.

Нарешті близько 16 години Приватний Нотаріус Алаєва Т.А. оголосила, що тепер повноцінними власниками квартири по вул. Рокосовського 27, кв 53 є подружжя тетяна і Борис Єреськіо!

Від себе хочеться додати, що був зроблений величезний об’єм роботи, багато було непорозумінь, але ми все ж знайшли ключі до консенсусу між двома конфліктуючими сторонами, а значить робота була зроблена не дарма!

Ми бажаємо обом сторонам більше ніколи не потрапляти у подібні ситуації!

Ну а тим, у кого все ж сталися подібні проблеми радимо звертатися до ГО «Антикорупційний рух В. Наливайченка»!