Із Днем Незалежності України!

Україні — 28 років!

Ще геть молода, а досвід має різний. На країну напали, коли їй було всього-на-всього 22. Зламати не вдалося. І не вдасться!

Під жовто-блакитним прапором ходять сміливці, про це відомо всьому світу. Наші захисники щодня відстоюють найголовніше, найбільш сакральне — Незалежність. Про волю духу, витримку й героїзм ми знаємо не з чуток. Україна має своїх сучасних героїв. Справжніх і незламних. Низький уклін усім, завдяки кому ми щороку маємо привід для свята. Ви — це Україна!

Країна в нас одна. Неподільна та єдина. Від заходу до сходу — мальовнича. А скільки талантів народила наша земля, що славиться і вродою, і розумом, і відвагою, і завзяттям! Здається, ми маємо все: розлогі гори, глибокі моря, густі ліси, родючі ґрунти… Проте найвища цінність — люди. Ми любимо свою країну, знаємо ціну свободи. Поважаємо одне одного, бо тільки разом ми непереможні!

Це і є наш ключ до миру. Усе в нас буде добре!

Та варто пам’ятати:

Можна все на світі вибирати, сину,

Вибрати не можна тільки Батьківщину.

Нехай ці слова видатного українського поета Василя Симоненка надихатимуть вас щоденно й повсякчас на дії, на рух уперед. Тим часом, наша команда, немов бійці в тилу, боротиметься за поступ і справедливість на кожному клаптику нашої землі. Ні кроку назад!

Усім, хто служить Україні — слава! І слава нашій рідній Україні!

Зі святом!

Фото з архіву пресслужби Руху «Справедливість»

_KOS2560 2019-08-24 04.13.51 IMG_6617 IMG_6618IMG_6620 IMG_6625