Наливайченко в Чернігові: Поверну громадянам безпеку, справедливість та якісну медицину!

Кожен громадянин України повинен мати доступ до якісних медичних послуг. На цьому наголосив кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко під час зустрічі з працівникам Чернігівського обласного онкологічного диспансеру.

IMG_7773-min

«Одним з моїх перших рішень на президентському посту буде створення національної програми прямого та адресного фінансування з державного бюджету лікування онкології в Україні. Саме на базі таких центрів, як в Чернігові, можна і треба об’єднувати медичну науку та її найкращі розробки, лікувальні центри та медичні колективи. Це має забезпечити доступність та якість медичного обслуговування на високому рівні для всіх громадян України», – зазначив Валентин Наливайченко.

Він також виступає за створення національних програм з протидії не тільки онкологічним захворюванням, а й туберкульозу, кору, грипу тощо. Гроші на впровадження таких програм у держави є.

«Є чимало інформації про корупцію в державі: армія, охорона здоров’я, освіта тощо. Знищивши корупцію, ці гроші, які зараз розкрадаються, ми спрямовуватимемо на фінансування вище згаданих програм, без додаткових вливань коштів. Всі гроші платників податків будуть повертатись до них саме через такі національні програми», – сказав Валентин Наливайченко.

IMG_7670-min

Він переконаний, що саме завдяки запровадженню державного медичного страхування українці отримають доступ до найкращих медичних закладів України.

Ще одне вкрай важливе питання: забезпечення гідної заробітної плати працівникам медичної галузі – від санітарки до головного лікаря.

«Збільшення зарплат для медичних працівників повинно бути в пріоритеті. Адже за рахунок цього можна й треба підвищувати якість самих медичних послуг», – вважає лідер Руху «Справедливість».

Він також наголосив на важливості збереження районних лікарень. На це також потрібно збільшувати субвенції з державного бюджету.

«Я за подальше справедливе впровадження реформи децентралізації, але і за збільшення субвенцій на ремонт, зарплати працівників районних лікарень. Це допоможе зберегти дорогоцінне життя на українській землі», – зауважив Валентин Наливайченко.

IMG_7650-min

Підсумовуючи свою зустріч з медичними працівниками, кандидат у президенти наголосив на тому, що корупція у владі має бути раз і назавжди викорінена. Більше ніколи бізнесменом не має бути президент або інший держслужбовець.

Президентська, депутатська, суддівська недоторканність та привілеї можна і необхідно скасувати. Має бути рівність всіх перед законом та невідворотність покарання, саме в такому разі, на його переконання, настане найвища форма справедливості в нашій країні.

«Очищення і оновлення влади таке само важливо, як і лікування хвороб. Це дозволить повернути громадянам України безпеку, справедливість та якісну і доступну медицину», — наголосив Валентин Наливайченко.

IMG_7701-min