Наливайченко в Рівному: «Українські дороги можуть бути кращими, ніж у Європі!»

Сьогодні в Рівному кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з працівниками «Рівнешляхбуд», де розповів про основні положення своєї передвиборчої програми.

53894612_411856329579535_2869828045458374656_n-big

Політик заявив, що один з його головних намірів — показати й довести, що українські дороги можуть бути навіть кращими, ніж у Європі.

«Ви бачите, як разом зі снігом зійшли дороги. Що доброго від того? Це означає, що зупинився міжміський транспорт. Це означає — немає перевезень. Це означає купу втрат, від чого потерпають наші підприємства та економіка загалом. Я стою на позиції, що треба відновлювати нашу економіку. Фінансувати і підтримувати українського виробника. Повторюю, за рахунок величезних національних проектів з будівництва і доріг, і транспорту, а також портів та розв’язок. Всього того, що точно потягне економіку вперед», — наголосив лідер Руху «Справедливість».

IMG_6616-min

Валентин Наливайченко зазначив, що устрій країни бачить зовсім по-іншому, й вважає, якби не розкрадання усіх її багатств, то українці мали б лише від прибутки, а не збитки.

«Я бачу зовсім по-іншому устрій країни, я знаю, яка насправді багата наша земля, але якби не розкрадали надра, то Україна та українці  отримували б лише прибутки, а не збитки. Порядок на рідній землі, який ми з вами наведемо, означатиме справедливість, робочі місця для українців, і найголовніше — у владі більше не будуть красти. Не буде корупції — її потрібно знищити, аби влада служила людям, а президент ґарантував безпеку. А вже українці піднімуть державу вперед й будуть її розвивати», — підкреслив кандидат у президенти.

IMG_6709-min

Також лідер Руху «Справедливість» заявив, що має «чіткий план відновлення миру», який передбачає деокупацію Криму і Донбасу шляхом підписання нової міжнародної угоди й виведення з території України не лише російських військ, а й усіх агентів ФСБ.

Кандидат у президенти Валентин Наливайченко наголосив, що секрет успішної країни простий — при владі повинні бути лише українці, а президент має працювати 24 години на добу, дбати й поважати народ, сприяти розвитку економіки.

IMG_6614-min