Наливайченко подав до ЦВК делегатів до всіх окружних виборчих комісій

Сьогодні кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко вніс подання стосовно кандидатур до складу усіх окружних виборчих комісій по всій Україні.

Ще під час зустрічей з людьми у Луцьку Валентин Наливайченко закликав усіх чесних українців до виборчих комісій. Наливайченко запропонував усіх, хто хоче відстояти разом з ним вільні вибори, до складу комісій.

«Відстоїмо вільний вибір українців разом! Ми зможемо!» — наголосив кандидат в президенти.

Після заклику Валентина Наливайченка долучатися до роботи на виборах штаб Руху «Справедливість» отримав сотні звернень від людей по всій країні, які готові захищати вибір людей.

До слова, цього тижня під час поїздок кандидата в президенти до Тернополя та Львова на зустрічі завітали представники громадських організацій, які підтримали ініціативу Валентина Наливайченка «За вільні і справедливі вибори». Люди приходили на зустрічі з заявами в руках і надією в серці.

«Радий, що моя ініціатива запропонувати всім патріотичним організаціям бути в виборчих комісіях зацікавила так багато людей. Усі заяви, які надійшли від громадян, подав до ЦВК» — наголосив Наливайченко.

Кандидат у президенти запевнив, що й надалі підтримуватиме громадські організації, активістів та міжнародних спостерігачів для захисту вільних і справедливих виборів.