«Винні у вбивстві Катерини Гандзюк повинні бути покарані», — Наливайченко у Тернополі

Лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти України Валентин Наливайченко переконаний, що винні у вбивстві Катерини Гандзюк повинні бути покарані, а за політичними вбивствами стоїть криміналітет у владі.

Про це Наливайченко заявив під час візиту до Тернополя.

52598564_237051900535466_7751322891513233408_n

«Буду уважно слідкувати, щоб суд відбувся, винні були покарані і було доведено, хто саме скоїв і це вбивство, і десятки інших, починаючи від убивства журналіста Павла Шеремета. Адже про нього влада взагалі не згадує. Впевнений, що, розслідуючи перше політичне вбивство журналіста – саме вбивство Павла Шеремета, ми можемо зламати криміналітет у владі, який, я переконаний, і стоїть за цими політичними вбивствами», — сказав лідер Руху «Справедливість».

Нагадаємо, активістка Катерина Гандзюк померла в лікарні 4 листопада, через три місяці після того, як її облили сірчаною кислотою в центрі Херсона.

28 січня на засіданні тимчасової слідчої комісії Ради батько Гандзюк заявив, що організатор убивства його доньки пов’язаний із головою Херсонської обласної ради Владиславом Мангером, головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим і заступником Гордєєва Євгеном Рищуком.

Генеральна прокуратура повідомила про підозру голову Херсонської облради Владислава Мангера в організації вбивства Катерини Гандзюк.