«Справедливість» підтримує тих, хто служить людям!

Команда Руху «Справедливість» Чернігівщини відвідала с. Мохнатин Чернігівського району.

Наші представники були приємно вражені роботою сільської голови: у жителів села не було жодного зауваження та нарікання, навпаки вони всіляко підтримують кожну її ініціативу. Юрченко Любов Миколаївна всіляко покращує життя людей свого села. Завдяки їй у мохнатинців буде своє відділення пошти. Справа в тому, що за сприянням пані Любові приміщення цілковито відремонтували. І завдяки його чудовому стану керівництво Укрпошти вирішило не закривати відділення, а продовжити фінансувати його.

51654157_383288862487909_259154534184517632_n

Любов Миколаївна всіляко піклується про комфорт односельчан на випадок, якщо у людей хтось із близьких помер. У планах жінки виділити спеціальне приміщення, де мохнатинці зможуть проводити похорони та поминки. Також Любов планує спеціально наймати машину, щоб селяни точно ні про що не турбувалися. Жінка впевнена, що у таку скрутну хвилину останнє, про що мають перейматися люди, — це організаційні питання.

На рахунку Любові Юрченко ще повно заслуг. Скоро має відкритися дитячий садочок для тринадцятьох дітей села, Любов Михайлівна за рахунок селищної ради зробила ремонт в амбулаторії, подбала про нове якісне обладнання для нього. Вона організовує прибирання, вивезення сміття, чищення доріг зимою, залучає інвесторів. Наприклад, один із них постачає 60% сировини для заводу дитячого харчування «Агуша». Його ферма знаходиться на території села, тож підприємець сплачує податки у бюджет Мохнатина.

Зараз одна із найбільших проблем Мохнатина — висихання криниць улітку. Очільниця селища вже розробила проект водогону, який би вирішив це. Зараз проект на розгляді у Міністерстві регіонального розвитку та будівництва.

Оскільки в селі немає юриста, Любов Михайлівна звернулася за допомогою до правового центру «Справедливість». Тепер жителі Мохнатина звертатимуться до нас за юридичною консультацією та правовою допомогою. Чернігівська команда буде рада допомогти, адже приємно, коли люди прагнуть робити свою громаду кращою, розвивати країну.

«Ми маємо всіляко підтримувати таких людей, відзначати їхні заслуги та ставити в приклад іншим. «Справедливість» завжди допомагатиме тим, хто працює на благо українців. Ми задоволені, що дізналися про Любов Михайлівну та її діяльність. Приємно, коли є такі люди, яким не байдуже, які, як і ми, борються за справедливе майбутнє для України!» — прокоментувала голова Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість» Оксана Голубова.