Валентин Наливайченко в Чернігові: «Ми змусимо чиновників працювати!»

Кандидат у президенти, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні провів зустрічі з виборцями у Чернігові.

Політик презентував свою передвиборну програму та розповів чернігівцям про свої перші кроки на посту президента. Це – укладення нової міжнародної угоди з деокупації, що відкриє шлях для відновлення миру; жорстке очищення та оновлення усієї вертикалі влади; повернення з офшорів усіх вкрадених можновладцями грошей – починаючи від Лазаренка та закінчуючи Януковичем та Порошенком.

IMG_8357

Ще одна ініціатива Наливайченка – ухвалення Кодексу соціального захисту українців, який зобов’язуватиме уряд своєчасно та в повному обсязі виплачувати українцям усі соціальні виплати.

«Не виплатив вчасно зарплату чи пенсію – кримінальна відповідальність. Українці мають бути захищені не тільки з точки зору права та безпеки, а й володіти непорушними соціальними гарантіями», — переконаний кандидат у президенти.

Та найбільше уваги Валентин Наливайченко приділив спілкуванню з чернігівцями. Адже тільки так – через пряме і відверте спілкування можна дізнатися про реальні проблеми та турботи людей.

Увесь 2018 рік Чернігівщина потерпала від стихійних лих, окремі райони досі не оговталися від наслідків. Як, наприклад, приватні будинки на вул. Декабристів були затоплені.

Лідер Руху «Справедливість» побував там та поспілкувався з місцевими мешканцями.

IMG_8428«Ситуація жахлива. Люди у розпачі і ладні перекривати центральну дорогу, аби їх почули. Бо влада глуха до них. Будинки пливуть, люди кидають свої хати, бо жити так неможливо», — прокоментував побачене Валентин Наливайченко.

На ліквідацію наслідків повені уряд повинен був виділити майже 58 мільйонів гривень, але перерахував лише 16 мільйонів.

IMG_8396

«І не тільки в цьому надурила влада людей. Уряд зобов’язаний виділити кошти не лише на відновлення будинків, але й на відновлення здоров’я, надати медичну та соціальну допомогу кожному постраждалому», — зауважив кандидат у президенти.

Він запевнив чернігівців, що Рух «Справедливість» добиватиметься від уряду виділення решти 42 мільйонів на подолання наслідків стихії. Активісти Руху запишуть контактні дані постраждалих, отримані ними збитки та їхні потреби та передадуть цю інформацію юристам.

«Добиватимемося виділення адресної допомоги. Рух «Справедливість» має досвід у вирішені подібних питань по всій Україні. Ми змусимо чиновників працювати!», — підсумував Валентин Наливайченко.

IMG_8443