Наливайченко розповів про втечу й зраду колишнього керівництва СБУ (відео)

Щосереди на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко буде відповідати на питання, що йому ставлять в його соцмережах.

У 2014-му, коли Ви були призначені керівником СБУ, розповідали, що ви зайшли у порожнє приміщення – папери горять, шредери захлинаються і нікого. Що ви відчули у цей момент? Бо, як на мій погляд, Ви опинилися на розвалинах.

Папери вже згоріли на той час. Їх почали палити за кілька днів до перемоги Революції. І увечері 24 лютого я зайшов у порожнє приміщення СБУ. Мене найбільше вразила порожнеча, тотальна зрада і втеча колишніх керівників СБУ. Втеча до російських окупантів і перехід на бік ворога. Ми, хто тоді прийшов в СБУ, зіткнулися з тим, що повністю відроджували, відновлювали службу безпеки, та й загалом усю національну безпеку нашої держави. Але усе це – ті темні ночі, та темрява і зрада – мене переконали в одному – настав час оновити і очистити українську владу.

По всій вертикалі влади ми запровадимо прозорі конкурси, ми вичистимо і проведемо жорстку антикорупційну люстрацію. І я стверджую, що ми створимо таку систему влади, яка служитиме людині, і захищатиме людину. Але така система влади можлива тільки з новими людьми. Тут я переконаний. Людьми, які ніколи не брехали і не крали у власного народу.

Ставте свої запитання Валентину Наливайченку в соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko