Наливайченко у рідному Запоріжжі: «Знаю, як запустити промисловість та забезпечити гідне життя людям”

Сьогодні, 25 січня, лідер Руху «Справедливість» та кандидат у президенти Валентин Наливайченко приїхав до рідного Запоріжжя, щоб представити свою програму змін в країні – відновлення миру, відродження економіки та подолання корупції.

IMG_8772Лідер Руху «Справедливість» називає три головні напрямки змін в країні: соціальна допомога населенню, новий дієвий проект міжнародної угоди з деокупації нашої країни, а також розвиток економіки.

“Поки люди, доведені до відчаю, живуть у злиднях, наш президент зі своїми поплічниками п’є шампанське на з’їзді в Давосі разом із міліардерами і олігархами. Так не має бути! Нам потрібен президент, який служить людям,” – розповів лідер Руху “Справедливість”.

У рідному Запоріжжі Наливайченко зустрівся в рамках робочого візиту з журналістами місцевих ЗМІ, представниками “Запоріжжяобленерго” та Запорізького інструментального заводу.

“У нас є величезний потенціал. Маємо гідроелектростанції, атомні електростанції, оборонні заводи та промислові комплекси. Це все необхідно запустити та дати людям гідну оплату своєї праці. Тоді економіка України нарешті запрацює,” – зазначив Наливайченко.

“Влада має служити людям. Саме для цього у своєму президентському плані я передбачую Кодекс соціального захисту громадян. Будучи сьогодні в Запоріжжя, я зустрівся з представниками Запоріжжяобленерго, яким влада залишила сотні мільйонів боргів. Немає навіть бензину доїхати до місць аварій. Комісія з енергетики має виконувати соціальні зобов’язання перед людьми — перед афганцями, чорнобильцями, ветеранами війни та всіма людьми праці. Для мене соціальний захист — це питання номер 1,” – підкреслив кандидат в Президенти.

За переконанням Валентина Наливайченка, тільки навівши жорсткий порядок у владі можна відновити розвиток країни. Для цього лідер “Справедливості” планує ініціювати закон про імпічмент президента, а також ввести довічне покарання з конфіскацією майна за розкрадання державного бюджету.