Наливайченко: Меч справедливості — найкраща зброя проти бідності, корупції і криміналу

Корупція у владі стала настільки гострою й, здавалося б, одвічною проблемою для розвитку країни, що про боротьбу з нею говорять роками. На жаль, ті політики, що вже накрали мільярди й вивезли закордон, зухвало продовжують розповідати про те, як нещадно боротимуться зі зловживаннями, лишень треба знову дістатися владних кабінетів.

Валентин Наливайченко щовівторка відповідає на запитання людей, які йому пишуть у соцмережах. Показуємо наступну частину програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком».

Ви пригадали меч правосуддя. Як ви ставитеся до слів деяких кандидатів, що будуть рубати руки. З боку це виглядає досить смішно. Чому йдуть такі меседжі від них?      

Я чую такі вислови, як правило, від тих, хто вже мільярди накрав у владі, корумпованих міністрів колишніх, вкрай корумпованих, повірте мені. Вони самі в переляку, що вкрадені гроші у них все ж таки будуть забрані і повернуті в економіку. Тому – не про них, а про меч справедливості, меч правосуддя. Я зроблю систему правосуддя в Україні, де судді будуть повністю оновлені, де будуть проведені прозорі конкурси для того, щоб нові молоді українські юристи змогли обіймати посади в судах.

Перше, що ми маємо зробити – очистити судову систему України і змусити її захищати людей. В судах має нарешті з’явитися справедливість. Меч справедливості – найкраща зброя проти несправедливості, зловживань, бідності, корупції, проти злочинності і криміналу.

Захистити українця для мене означає, насамперед, це створити справедливі суди і ефективну правоохоронну систему. Систему, яка захищатиме людину, громадянина. Щоденно.

Ставте свої запитання Валентину Наливайченку в соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

Повну версію програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком» ви можете переглянути, перейшовши за лінком: https://youtu.be/avPMi07K5kE