Наливайченко: «Кілер Аміни Окуєвої приходив і по мене»

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко різко розкритикував нинішні українські спецслужби за їхній непрофесіоналізм. Про це він сказав в ефірі телеканалу NewsOne.

«Після кожного гучного вбивства – по кілька версій та політичний піар. Далі – жодного реального розкриття і покарання замовників», — наголосив Валентин Наливайченко.

При цьому він вперше розповів про те, що кілер Аміни Окуєвої приходив по нього.

«Він приходив до офісу Руху «Справедливість» — у наш громадський рух і просив про зустріч зі мною», — сказав політик.

Валентин Наливайченко уточнив, що йдеться про кілера Аміни Окуєвої, якого він упізнав з фото, яке оприлюднили працівники поліції.

«Більше того, я з ним зустрівся. Він представився журналістом одного з німецьких видань. По очах цього чоловіка я зрозумів, що це професійний вбивця», — розповів лідер Руху «Справедливість».

Валентин Наливайченко наголосив, що Україні потрібні ефективні і професійні спецслужби.

«Країні для того потрібні спецслужби, щоб кілери не розгулювали по офісах політиків, щоб вони не зустрічалися з журналістами й активістами та не скоювали замахів», — зазначив він.

Нагадаємо, у червні 2017 року в Києві було затримано громадянина Росії Артура Денісултанова, при якому був паспорт на ім’я громадянина України Олександра Дакара, за підозрою в замаху на екс-командира батальйону імені Джохара Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву. 30 жовтня 2017 року другий замах на Аміну Окуєву виявився фатальним.