Соціальна криза в країні призводить до тотального збідніння громадян!

Складні погодні умови не зупинили пенсіонера з села Петрушки, що на Київщині, завітати до громадської приймальні Руху «Справедливість»!

Петро Григорович Дубась поділився наболілим: люди зневірені, бо платіжки, які вони отримали за тепло та інші комунальні послуги, викликають у них суцільний жах. Купівельна спроможність людей з невеликими доходами за рік дуже впала, а ті пенсії, що підняли на копійки, «з’їла» чергова хвиля інфляції.

photo_2018-12-11_12-38-56

Не хочеться дослівно передавати, якими словами люди характеризують сьогоднішню владу в країні, але головне те, що українці прагнуть рішучих змін! Загнані за межу виживання, люди напрочуд емоційні в спілкуванні, бо влада знову готується піднімати комуналку!

До відома, НКРЕКП (комісія – регулятор тарифів) при Президенті заявила про підняття тарифів на тепло з 1 січня 2019 року. Це означає, що кожен з нас має заплатити за опалення на 12-24% більше! Замість того, щоб повертати гроші українських олігархів з офшорів, замість того, щоб створити антикорупційний суд, а не імітувати його створення, – влада знову весь економічний тягар перекладає на людей.

Ми намагаємося відповісти місцевим жителям на більшість питань, а також надати безкоштовну правову консультацію, оскільки платні послуги юристів багатьом просто не під силу, а юридичних та соціальних проблем виникає дуже багато.

Запрошуємо вас до наших правових центрів, які працюють у всіх областях України. Справедливість — буде! Українці на неї заслуговують!