Наливайченко в Дніпрі: «Іду в президенти з чітким національним планом дій!»

Сьогодні Валентин Наливайченко у Дніпрі представив план відновлення миру в Україні.

За словами політика, сьогодні потрібно закумулювати усі зусилля в економіці, безпеці та обороні, щоб втілити у життя стратегію деокупації та план відновлення миру. Саме вони є ключовими у програмі Валентина Наливайченка як кандидата на посаду президента на наступних виборах.

«Нам потрібно змобілізувати, насамперед, зусилля всієї української влади в економіці, обороні і безпеці. План відновлення миру для нас чітко складається з трьох ключових позицій», — говорить політик.

2018-11-28 16.26.12

Першочерговими, згідно з планом, є гуманітарні дії: повернення заручників, розшук зниклих безвісти. Для цього на державному рівні має бути створений Національний центр звільнення заручників та розшуку зниклих безвісти. Політик зауважує, що такий центр має бути створений спільно із громадськими організаціями та волонтерами.

Окрема увага має бути приділена ветеранам.

«Допомога кожному ветерану має бути адресна. Треба знати кожного, хто захищав, треба знати кожну сім’ю, яка втратила годувальника. Усі без виключення захисники мають отримати державну допомогу та гарантії. Має бути Міністерство у справах ветеранів», — пояснює лідер Руху «Справедливість».

Наступний крок програми — нова дієва міжнародна угода з деокупації та відновлення територіальної цілісності України, а також створення Міжнародного фонду відновлення економіки, інфраструктури та соціального життя.

«Ми багато чули і знаємо про Мінські перемовини, Будапештський меморандум, але жодна з цих домовленостей не працює щодо нашого ключового питання — виведення з окупованих територій військ агресора та спецслужб Російської Федерації. Тому я пропоную нову Міжнародну угоду з деокупації та відновлення територіальної цілісності України. Тіло угоди готове. Важливо, щоб сторонами угоди були наші ключові міжнародні союзники», — наголосив Валентин Наливайченко.

Третій пункт програми — національний план дій всередині країни, посилення обороноздатності, безпеки.

«Я стверджую і переконаний, що спершу потрібно працювати над відновленням виробництва на оборонних підприємствах України, які мають отримати держзамовлення. Українські підприємства можуть захистити наших людей на передовій. І так по кожній галузі», — переконує політик.

Національний план дій — це система, вибудувана на захист країни, щоб запустити виробництво і зробити сильними та захищеними Збройні сили України.

Агресор має піти геть із нашої країни раз і назавжди! Маємо план дій і разом втілимо його в життя!