Рух «Справедливість» Донеччини взяв участь у змаганнях із картингу

Нещодавно в Покровську Донецької області відбулися регіональні змагання з картингу, які щорічно проходять під егідою «Спілки ветеранів війни в Афганістані».

Уже традиційно на змаганнях зустрічаються кілька десятків спортсменів із Покровська, Добропілля, Слов’янська, Костянтинівки, Авдіївки, Павлограда й інших міст Донеччини. Вік учасників — від 5 років.

Готуючись до змагання, картингісти кілька місяців ремонтували та налаштовували техніку, не шкодуючи грошей на запчастини й бензин, адже результат змагань — незабутні емоції. Організаторами заходу є Покровська міська організація ветеранів війни в Афганістані, «Станція юних техніків» і благодійники.

Щорічно заступник очільника Донецької обласної організації Руху «Справедливість» Євген Ієвлєв також бере активну участь в організації та проведенні змагань.

«Дуже приємно спостерігати за тим, що ветерани Афганістану підтримують спортивну ініціативу. І я завжди намагаюся допомагати. Спорт — це дисципліна. На цих змаганнях немає переможців і переможених, бо на такому рівні усі — переможці!» — підсумовує Євген Ієвлєв.