Жителі Українки демонструють свою підтримку Руху «Справедливість»

ПП Рух «Справедливість» поширюється українськими містами й невпинно набирає обертів.

633024E9-891A-4105-BE7F-836F9F15E145

Інфоцентри «Справедливості» працюють у різних куточках України: розповідають про діяльність партії, відповідають на запитання, консультують із питань вступу до команди Руху. Приємно, що українці не проходять повз, а одразу ж зупиняються й ставлять багато грунтовних запитань: «Яка позиція Валентина Наливайченка стосовно єврономерів?», «Чи балотується Валентин Наливайченко в президенти?», «Які основні тези з вашої програми?»

Наші однопартійці зазначили, що під час спілкування з мешканцями м. Українки дуже часто звучать слова підтримки і впевненість, що саме такі люди, як Валентин Олександрович, здатні змінити ситуацію в країні.

«Мене здивувало, наскільки доброзичливо люди ставляться до того, що ми пропонували їм наші газети та матеріали про діяльність партії. Навіть пенсіонери, які часто негативно ставляться до політиків і політики в цілому, висловлювали підтримку на адресу Валентина Наливайченка та Руху «Справедливість», — ділився враженнями Максим Давиденко.

До слова, більшість членів партії є учасниками громадської організації «Ефективна громада». Про її діяльність містяни добре знають і також висловлюють слова підтримки й подяки за їхню роботу в місті. Саме завдяки таким небайдужим, активним молодим людям ми впевнені в світлому майбутньому нашої держави.

Україна стане на світлий шлях розвитку!