Рух «Справедливість» запрошує приєднуватися до команди Наливайченка в Герці

Команда Чернівецької обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» набирає навичок, досвіду, нових прихильників. Цього разу керівник організації Ігор Кобеля завітав на зустріч з прихильниками в Герці.

Чернівці 1

«Охочих приєднатися до молодої команди виявилося чимало. Адже команда Наливайченка на Буковині вже славиться між людьми намаганням організувати плідну дискусію та, за результатами, напрацювати рішення проблем, які обговорюються, та представити результати широкому загалу. Саме освіченість, небайдужість, пошук нових форм комунікацій вирізняє нас на тлі інших політсил»,  — коментує результати зустрічі пан Кобеля.

Окрім того, Рух «Справедливість» має преференцію говорити правду, а поле для її критики у громадян дуже вузьке.

Головними питаннями, які піднімалися на зустрічі були активізація кожного до участі у самоврядуванні, побудова успішної моделі життєдіяльності громади, визначення ресурсного блоку та методів його залучення у повсякдення, виявлення й формування кадрового потенціалу.

Для команди Руху «Справедливість» важливим є донесення громаді основних меседжів нашого лідера та нашої команди, таких, як очищення влади через тотальну боротьбу з корупцією, формування нових незаплямованих, освічених, кваліфікованих команд для соціальних ліфтів на всіх рівнях.

Чернівці

«Я вважаю, що в опозиції бути легше. Ми можемо говорити те, що люди хотять чути, але це — не конструктивний шлях, тому ми чесно говоримо людям про всю глибину проблем України, про виграшні і програшні рішення, про рівень стагнації економіки і тривалий шлях для її перезапуску, про брак справжніх менеджерів з державного управління і недолугість законодавчої бази, щодо спрощення ведення бізнесів. Ми чесно говоримо, що готові взяти на себе відповідальність за вирішення нагальних проблем українців і тому йдемо у владу.

Я радий, що нас чують і до нас приєднуються!» — сказав під час зустрічі керівник Чернівецької обласної організації Ігор Кобеля.