У Каневі «Справедливість» вшановує Тараса Шевченка

«Слова Шевченка нагадують, що і після найтемніших часів приходить світанок», – керівник Черкаського обласного осередку Руху «Справедливість» Олег Котляр.

Шевченко Черкаси 2

Черкаська обласна організація Руху В. Наливайченка “Справедливість” 9 березня на Чернечій горі у Каневі вшанувала пам’ять Великого Кобзаря – поета, який своє життя і слово присвятив боротьбі за рідну землю – її вольнолюбивий народ та Україну як велику й могутню державу.

“У складний час почуття патріотизму, гідності та любові до рідної землі не полишають нас – українців. Минають роки, століття та слова Великого генія українського народу підтримують нас, надихають на звершення та боротьбу за справедливе і гідне життя.

Слова Шевченка звучать і досі сучасно і по-живому, нагадуючи, що світанок настає після найтемніших часів. Адже Шевченко завжди боровся за справедливість, національну гідність та духовність власного народу: “Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!” —  зазначив керівник Черкаської обласної організації Руху “Справедливість” Олег Котляр.

Шевченко Черкаси

Шевченко Черкаси 1

Шевченко Черкаси 3