Поліція гальмує розслідування побиття депутата з Полтавщини  

Юристи Руху “Справедливість” разом із постраждалим депутатом  Бутенківської ОТГ від Руху В. Наливайченка «Справедливість» Павлом Гунжелем у судовому порядку допоглися від поліції розпочати досудове розслідування за фактами побиття та нападу на будинок депутата.

Суд Полтава

У Кобеляцькому районному суді відбулось два засідання по цій справі. Суддя прийняла рішення задовольнити скаргу Павла Гунжеля на бездіяльність Кобеляцького відділу поліції ГУ Національної поліції в Полтавській області та зобов’язав правоохоронців внести відповідні справи до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) та розпочати досудове розслідування.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Команда Руху «Справедливість» в Полтавській області контролюватиме хід розслідування й надалі.

суд Полтава 1 Суд Полтава 2 суд Полтава 3 Суд Полтава 4

Полтава Гунжель

Нагадаємо, 23 лютого цього року депутата від Руху “Справедливість” накинулися з кулаками заступник голови Бутенківської ОТГ, член БПП Ігор Мостовий та керівник громадського формування по охороні правопорядку Василь Демченко просто в приміщенні Бутенківської сільської ради . А 26 лютого невідомила кирпичами порозбивали вікна в його будинку. Постраждалий написав дві заяви до поліції. Однак поліція не вносила повідомлення про вчинення кримінального правопорушення до ЄРДР, саботуючи розслідування.