Волонтерський центр «Справедливість» доправив допомогу на передову

Команда Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» відвезла все необхідне захисникам України на бойові позиції в Красногорівку, Мар’їнку, Новотроїцьке та Бахмут.

Чернігів АТО 1

У зону АТО на замовлення хлопців доставили ліки, маскувальні сітки, воду, консервації, берці, теплі речі та багато іншого.

Бійці з батальйону «Донбас» у Бахмуті були неабияк раді автозапчастинам та буржуйці. Цього вантажу вони дуже чекали, спеціально дзвонили волонтерам та просили привезти. У Мар’їнці волонтери завітали до бійців з ДУК «Правий Сектор». А в Красногорівці доставили вантаж для хлопців з УДА та поспілкуватися з парамедиками, дізналися про їхні потреби.

Зараз ситуація на фронті дуже складна: постійні обстріли та морози. Нині тривають обстріли по всій лінії розмежування як вночі, так і вдень. українським бійцям не можна стріляти у відповідь.

Чернігів АТО

«Інша велика проблема – морози. Тому волонтери привезли на передову багато теплих речей, ковдри, тепле взуття та шкарпетки. Поки тривають такі морози, бійцям на передовій непереливки. Але разом переможемо!» — поділився враженнями від поїздки заступник керівника Чернігівської обласної організації Руху «Справедливість», волонтер Володимир Березинський.