На Полтавщині депутат від БПП побив свого колегу

Заступник голови Бутенківської об’єднаної територіальної громади, член БПП Ігор Мостовий та керівник громадського формування по охороні правопорядку Василь Демченко просто в приміщенні Бутенківської сільської ради (Кобиляцький район, с. Бутенки) вчинили напад на депутата ОТГ від Руху Наливайченка «Справедливість» Павла Гунжеля.

За словами свідків, після засідання комісії, на якій лідер депутатської групи «Справедливі Бутенки» Павло Гунжель озвучив факти корупції місцевої влади, зайшов у відділ фінансів сільради за відомостями по заробітній платі та преміях працівників Бутенківської ОТГ.

Павло Гунжель (Полтавщина)

Депутат Бутенківської ОТГ Павло Гунжа був змушений звернутися до правоохоронних органів

«Саме там Мостовий та Демченко накинулися на мене з погрозами та кулаками, щоб помститися за оприлюднення інформації про корупційні діяння керівництва ОТГ та мою активну життєву позицію», — розповів постраждалий.

Павло Гунжель зателефонував на «102» і написав заяву про вчинення злочину по перешкоджанню депутатській та журналістській діяльності.

Рух «Справедливість» заявляє про недопустимість таких дій з боку представників влади. Бандитські методи фізичної розправи над опонентами ще нікого не доводили до добра. Всі відомі факти та документи керівник Секретаріату партії Руслан Колєсніков передасть представникам руху Amnesty International, що веде боротьбу з несправедливістю по всьому світу.

Юристи Руху також готують заяву до МВС із вимогою забезпечити неупереджене та всебічне розслідування фактів тиску та фізичної розправи над антикорупційними активістами Данилом Дубініним із Чернігівщини, якого 21 квітня 2017 року викрали та побили молодики спортивної статури, Владиславом Паніним із Закарпаття, якому 29 квітня 2017 року на його приватному подвір’ї спалили автівку, та над Павлом Гунжелем, який постраждав 22 лютого цього року від провладного депутата практично на робочому місці.