Активісти Руху «Справедливість» виявили зловживання місцевої влади на Львівщині

Активісти Дрогобицької міської організації Руху Наливайченка «Справедливість» проінформували Дрогобицького міського голову про ряд недоліків та зловживань у використанні комунального майна територіальної громади.

Направивши Звернення з вимогою провести громадську експертизу використання майна громади, активісти Руху отримали дозвіл на проведення цієї процедури.

Львів справ щодня

На основі опрацьованих даних та проведених досліджень, виявлено факти неефективного використання майна громади Дрогобича, що призвело до значних втрат бюджету міста та можливих корупційних зловживань. За результатами експертизи команда Наливайченка підготує висновки та пропозиції, які направить міському голові для відповідного реагування.

Львів справ щодня 2

Окрім цього, юристи Руху підготували проект Положення про звіт міського голови та депутатів ради, оскільки по факту депутати не звітують, а звіт міського керманича викликав обурення громади. Міський голова і профільна комісія формально відреагували на цю пропозицію. Однак актив Руху «Справедливість» змусить місцеву владу відповісти перед своїми виборцями за кожне своє діяння і бездіяльність не просто для галочки.

Інформація та фото надані прес-службою Львівської обласної організації Руху «Справедливість»