Телевізори, солодощі та головне — любов і повага: команда Наливайченка знову завітала до Солотвинської санаторної школи-інтернату

Івано-Франківська обласна організація Руху В. Наливайченка «Справедливість» продовжує опікуватись дітьми-сиротами.

Франківщина

Активісти Руху взяли під свою опіку вихованців Солотвинської санаторної школи-інтернату, тож тут їх вже зустрічають як добрих друзів. Команда Наливайченка, окрім поваги та любові, завжди привозить дітлахам солодощі та подарунки. Щоб розбавити дитячі будні, для інтернату купили 7 телевізорів, які встановили в спальних кімнатах.

«Дуже важливо, щоб ці діти не відчували себе обділеними, щоб знали, що про них є кому турбуватись. Робити дітей щасливими — святий обов’язок кожного з нас», — упевнений керівник Івано-Франківської обласної організації Руху «Справедливість» Андрій Майданський.

Солотвинська санаторна школа-інтернат – це загальноосвітній навчальний заклад з медичним профілем для дітей із захворюваннями дихальної системи. Стіни цього закладу стали і домівкою, і школою для тієї малечі та підлітків, які потребують тривалого лікування та позбавлені батьківської опіки.