Виключно через консолідацію зусиль ми можемо захистити наші національні інтереси, — профспілки

Тільки об’єднуючи зусилля, направлені на розвиток та процвітання України, зможемо зупинити процес вимирання нашої нації. У цьому впевнені активісти Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи.

Саме тому вони приєдналися до Антикорупційного плану для України, підписаного 15 грудня 2017 року між Рухом «Справедливість» та ФПУ «Профспілковий наступ».

Дума 2

Голова ФПУ «Профспілковий наступ» Юрій Ободзінський наголосив: майбутнє нашої держави, нашого покоління залежить від кожного з нас, патріотів України.

«Реалізація європейських пенітенціарних реформ, здійснення заходів щодо захисту прав та пенсійного забезпечення осіб, звільнених із військової служби, забезпечення підготовки адміністративних позовів з метою притягнення посадових осіб до відповідальності як механізму протидії корупції — ось першочергові заходи, які обов’язкові для виконання за умовами Меморандуму.

І ми закликаємо до співпраці всеукраїнські профспілки та громадські організації!» — наголосив голова Всеукраїнськаої профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи Олег Андрієнко.

 

 

 

 

Дума 3

зліва — направо: голова Всеукраїнської незалежної профспілки спортивних тренерів, інструкторів-методистів та професійних спортсменів Андрій Кужельний, голова Федерації профспілок України «Профспілковий наступ» Юрій Ободзійнський, голова Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної системи Олег Андрієнко, голова ВП «Рідна Земля», заступниця голови ФПУ «Профспілковий наступ» Олена Дума і голова Всеукраїнської профспілки співробітників поліцеських МВС України Василь Куліда