Звіт за підсумками роботи протягом ІІ сесії Верховної Ради

Народний депутат, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко оприлюднив звіт про свою депутатську діяльність протягом ІІ сесії Верховної Ради дев’ятого скликання.

«Питання миру, національна безпека й оборона, соціальна сфера – ось пріоритетні напрямки моєї депутатської роботи. Ці теми знаю і розумію фахово, маю досвід, який і використовую у парламенті. До вашої уваги, друзі, мій звіт про роботу за ІІ сесію Ради дев’ятого скликання:

✅Левова частка ініційованих мною законопроєктів стосуються саме соціальної сфери – 65%.

Кожен з них містить реальні пропозиції задля покращення рівня життя та соцзабезпечення громадян, в тому числі і військовослужбовців.

✅Зміцнення оборони, порядок в оборонних закупівлях, фахова реформа силових органів, формування дієздатної розвідки, знищення корупції – ось теми більшості моїх виступів у Раді.

Активно відстоюю свої поправки та пропозиції до відповідних законопроєктів.

27.01_inst_new-3

✅Ініціював та провів круглий стіл «Євроінтеграція + реінтеграція Донбасу = формула успіху України». За результатами роботи підготував Національний план дій з реінтеграції Донбасу.

Зосереджуватиму увагу влади на надзвичайній важливості цих ініціатив.

✅ Головний лейтмотив моїх міжнародних зустрічей: не можна залишати українців наодинці з ворогом, адже ми виборюємо не лише тільки свій суверенітет, незалежність та цілісність, а й безпеку всієї Європи.

Про це говорив з керівництвом Консультативної місії ЄС, представниками ОБСЄ, Главою Місії ЄС з прикордонної допомоги, представниками Європейського Інвестиційного Банку (ЄІБ).

✅ Опрацював понад 100 звернень громадян та організацій, які надійшли до мене.

✅Направив понад три десятки депутатських запитів на захист прав громадян України.

‼️З більш детальним звітом про мою роботу протягом ІІ сесії ВРУ дев’ятого скликання можна ознайомитися на моєму сайті.

https://nalyvaichenko.org/?p=10801