Система зухвало торгує бездіяльністю?

Шановні співгромадяни, як багатодітний батько я вимушений досить часто відповідати на питання своїх дітей. Відповідати чесно і обґрунтовано. Хочу попросити ваших порад, як мені коментувати дітям жахливу ситуацію, яка на їх очах починалася з застосування сили до неповнолітнього Сергія Чагарова, який у соцмережі Facebook поцікавився джерелом коштів, на розкішний спосіб життя голови бюджетної комісії Києво-Святошинської районної ради Олександра Паламарчука.

13 липня 2017 року о 13:00 годині в Гатненській сільській раді відбулось чергове засідання сесії ради. На ній був присутній депутат Києво-Святошинської районної ради Паламарчук і неповнолітній Сергій Чагаров. Під час засідання, депутат районної ради несподівано порушив питання щодо дописів у мережі Facebook Сергія Чагарова. Паламарчук висловив школяреві свої претензії щодо його дописів. Потім він встав зі свого місця, підійшов до неповнолітнього Чагарова, який сидів на стільці, взяв школяра за вухо та підняв з місця.

Після цього дорослий чоловік стиснув рукою за шию неповнолітнього та почав погрожувати, що якщо Чагаров продовжить писати дописи подібного роду, то буде битий.

Під час промови Олександра Паламарчука з боку кремезних чоловіків — депутатів сільської ради, які мали-б захистити дитину, було чути заклики з пропозицією відбити голову Сергію Чагарову.

І це все за те, що дитина поцікавилась джерелом існування голови комісії, яка щороку розподіляє близько 1,5 мільярда гривень бюджетних коштів маючи з 2010 року по теперішній час нульові декларації, тобто не маючого легальних джерел доходу! Хочу подивитись в очі депутатам, які обирали голову бюджетної комісії — «жебрака», що винаймає приватні літаки, відвідує Мальдіви, тоне в розкошах і все це, разом зі своєю дівчиною — громадянкою РФ, висвітлює у соціальних мережах.

Звичайно ми подали заяву до НАЗК з вимогою встановити джерела коштів на які непрацюючий офіційно близько 7 років депутат веде спосіб життя, що аж ніяк не співпадає з його деклараціями.

блог Бєдового 2блог Бєдового 1

 

Відповідь ошелешила і народила дуже багато нових незручних запитань.

блог Бєдовогоблог Бєдового 3

Дуже цікаво зрозуміти за що ми — платники податків платимо керівнику НАЗК Наталії Корчак космічну зарплатню яка згідно поданої неї декларації за 2016 рік становить 1 300 000 грн.?

https://strana.ua/news/63538-za-god-raboty-glavoj-napk-korchak-zadeklarirovala-1-3-milliona.html

За які такі досягнення вона сама собі регулярно нараховує і виплачує премії по 200 000 грн? Якщо новостворені антикорупційні органи злочинно бездіють, то може вони взагалі не потрібні? Всім відомо, що єдиним «продуктом», яким торгують наші правоохоронці є повна бездіяльність і можливість уникнути покарання. Звичайно за умови наявності великих коштів і зв’язків.

Ситуація абсурдна. Діти питають: «Коли в Україні буде реально покарано корупціонера при владі?» Так от що їм відповісти? Час невпинно спливає. Україна втрачає чергове покоління молоді. Що робити нам — батькам? Як врятувати молоді душі? Як коментувати? Люди, прокиньтеся!

http://vremya.eu/stati/politicheskie-stati/sistema-zuhvalo-torgu-bezd-jaln-styu.html)