В Ужгороді створили міську парторганізацію Руху Валентина Наливайченка «Справедливість»

DSC00609В обласному центрі Закарпаття активісти Руху Наливайченка провели установчу конференцію Ужгородської міської організації партії “Громадсько-політичний руху В. Наливайченка “Справедливість”. Серед делегатів – найкращі представники різних галузей, що забезпечують життєдіяльність міста, які живуть та працюють Ужгороді.

Керівник обласної організації Руху Володимир Чубірко чітко окреслив активістам основні завдання і цілі нової політичної сили в Україні та на локальному рівні. “Є питання, яке ми ставимо перед собою ще з 2004 року: що робити далі, яким шляхом іти? Нині так склалася ситуація, що поза політикою мало можна змінити життя в Україні. Єдиний інструмент – це політичні партії.

Ситуацію треба виправляти і вихід я бачу в децентралізації. Багато проблем вирішиться, коли громади самі регулюватимуть своє життя. Це розуміють в Києві, тому й гальмують так гучно декларований процес. Одне з наших завдань – домогтися реальної децентралізації і тоді братися до роботи. Іншого шляху немає. Це пройшли наші сусіди в Угорщині, Словаччині, Польщі і ми бачимо результат. Чи буде так в Україні? Це залежить і від кожного з нас!» — звернувся до однопартійців Володимир Чубірко.DSC00625

 На установчих зборах також обрали керівника парторганізації в Ужгороді. Одноголоснимо підтримали відомого ужгородського бізнесмена та мецената Володимира Комарницького. “Ми тільки формуємо партію, тому маємо дуже чітко сформувати свої цілі та добирати в наші ряди відповідальних і цілеспрямованих людей. Я представник малого бізнесу, роками сплачую податки в міську казну, але не бачу як і на що вони витрачаються. Тому я вирішив піти в політику і почати змінювати наше місто, нашу країну”, — зауважив він під час конференції.

DSC00613Також нині члени партії обрали раду з трьох осіб — представницький орган, котрий куруватиме роботу ужгородської місцевої парторганізації. До її складу увійшли Володимир Комарницький, Олександр Доктор та Ярослав Греца.

Партію на локальному рівні підтримали бійці АТО, зокрема ГО “Армія гідності Закарпаття” та її керівник Петро Горзов. То ж в Ужгороді та області загалом члени Руху Валентина Наливайченка зосередяться і на відстоюванні прав воїнів, які захищають цілісність України у війні з Росією. “Для нас велика честь, що хлопці з армії гідності сьогодні разом з нами. Саме завдяки ми з вами, наші родини спокійно живемо на мирній землі. Щиро дякуємо хоробрим воїнам!” — звернувся до бійців головуючий на сьогоднішньому засіданні Ярослав Греца.

 Уже наступного тижня міська організація Руху “Справедливість” почне працювати, викристалізувавши головні проблеми у різних сферах громадсько-політичного життя Ужгорода та відстоюватиме інтереси усіх мешканців обласного центру.

Теги: Ужгород