На Тернопільщині суд зобов’язав поновити реєстрацію кандидатів у депутати до ОТГ від Руху “Справедливість”

Тернопільський окружний адмінсуд задовольнив позов Лановецької районної організації Руху В. Наливайченка та включив до виборчого списку двох кандидатів у депутати Лановецької міської ради від “Справедливості”.

позов до Тернопільського окружного адмінсуду

Як пояснив юрист Тернопільської обласної організації партії Олександр Печений, виборча комісія виключила зі списку кандидатів Руху “Справедливість” на надуманих незаконних підставах і це доводить рішення суду.

постанова міської комісії 1 постанова міської комісії 2

Виносячи рішення, Лановецька міська виборча комісія зняла з воборів Голоду Олександра Степановича та Кухарську Тетяну Григорівну оминула увагою рішення Лановецької районної ВК, яким напередодні їх виключили з виборчих списків від 25 жовтня 2015 року інших політичних партій.

постанова районної комісії 1 постанова районної комісії 2

“Разом із двома нашими кандидатами із виборчих списків зняли ще кількох представників різних політсил. Я вважаю, що це було зроблено для замилювання очей, бо рівень підтримки Олександра Голоди і Тетяни Кухарської у Ланівцях значно вищий, ніж у інших кандидатів”, — прокоментував ситуацію керівник Секретаріату Руху В. Наливайченка Руслан Колєсніков.

У Русі “Справедливість” також подякували Комітету виборців України за те, що не залишили поза увагою звернення та надали ситуації певного розголосу.