Рух «Справедливість» підтримав відомого на Чернігівщині волонтера і бійця-добровольця у суді

У Чернігівському районному суді відбулося підготовче засідання у справі Сергія Проценка (позивний «Клик»).

Він із перших днів війни був на сході, до цього часу власним транспортом возить волонтерську допомогу в зону АТО. Здійснив на сьогодні уже більше 50-ти поїздок.

Пан Сергій неодноразово брав участь у бойових діях у складі батальйону ДУК «Правий Сектор» разом із бійцями ЗСУ. І це було підтверджено рішенням суду та бойовими відзнаками. До того ж, він учасник війни в Афганістані. Отримав поранення під Авдіївкою, зараз — інвалід 3-тьої групи.

«Кожна людина, яка навіть нетривалий час спілкувалася з Сергієм Олексійовичем, може сказати про нього тільки позитивні відгуки. Він завжди прийде на допомогу, навіть зашкодивши цим собі! Особисто знаю його не перший рік і вважаю своїм другом та побратимом, разом із Сергієм здійснив більше десятка поїздок у зону АТО!» – написав на своїй сторінці в фейсбуці волонтер, заступник керівника Чернігівської обласної організації «Справедливість» Володимир Березинський.(https://www.facebook.com/vladimir.vladimirovich.5811877/posts/768484423357437).

Бійцям-добровольцям і волонтерам зараз як ніколи потрібна наша допомога і підтримка, адже вони потерпають від переслідувань з боку чиновників. Подібними діями влада хоче повністю знищити волонтерський та добровольчий рухи в нашій країні, які, незважаючи на бюрократичні перепони, допомагають вистояти нашим захисникам у боротьбі проти зовнішнього ворога — російських найманців та військовослужбовців, прокоментувала ситуацію керівник Чернігівської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова.

Наступне судове засідання у справі Сергія Проценка призначили на 15:30 12 жовтня (Чернігівський районний суд, вул. Хлібопекарська (колишня Воровського), 4.

Володимир Березинськийзвертається до мешканців Чернігова, журналістів, активістів, бійців АТО, волонтерів прийти на засідання та підтримати справжнього патріота України.