Акцією у Ворзелі напередодні новорічних свят на Київщині активісти завершили наметову кампанію «Вимагаємо справедливості!»

Напередодні новорічних свят Київська обласна організація Руху «Справедливість» завершила двохмісячну наметову акцію «Вимагаємо справедливості!». Останнім містом, де активісти Руху вийшли на вулиці міста з метою проінформувати про корупційні діяння влади, став Ворзель.

Команда Ірпінської міської організації Руху В. Наливайченка разом на чолі з Миколою Чернявським, однопартійцями Юрієм Маюком, Ігорем Конєвим та прихильниками вийшли на акцію «Вимагаємо справедливості!» проти виведення представниками влади коштів через офшори та ухиляння від сплати податків.

Ворзель 1
Витік інформації, що дістав назву «Райські папери», юристи президента пояснюють тим, що його офшори були створені виключно для передачі корпорації «Рошен» у так званий сліпий траст, але люди не ймуть віри. І правильно роблять! Щоб розповісти українцям правду, з 11 листопада Рух Валентина Наливайченка проводить акцію «Вимагаємо справедливості!» по всій Україні.

Сьогодні команда Руху у Ворзелі поспілкувалась з людьми, промоніторила настрої, вислухала думки містян та окреслила напрямки своєї подальшої діяльнсті.

Кожен бажаючий отримав газету «Справи справедливості». Проведення таких акцій вкотре доводить, що люди чекають на спілкування з активістами, прагнуть дізнатися про діяльність партії з нових випусків газети.

Ворзель 3

“Намети стають своєрідними дискусійними майданчиками, де небайдужі громадяни обговорюють політичну та економічну ситуацію в країні” – говорить керівник Ірпінської місцевої організації Микола Чернявський.

Також він зазначив, що акція допомогла визначити, що найбільше хвилює людей у нинішній ситуації, зрозуміти, які шляхи виходу із нинішнього “крутого піке” в країні бачать громадяни.

Розповідав пан Чернявський і про роботу громадської приймальні, що в Ірпені, запрошує охочих долучитись для спільної боротьби з корупцією та приєднуватись до Руху В. Наливайченка “Справедливість”.

“Найголовніше, що донесли партійці жителям Ворзеля, це те, що ми підтримуємо і будемо підтримувати всіх наших однодумців, всіх громадян, які хочуть чесної процвітаючої України. 2017 рік був для Руху “Справедливість” роком боротьби з корупцією та важливих зрушень. Для нашої політичної сили та її прихильників цей рік став роком опору системі влади в країні. Системі, яка, на превеликий жаль, не була змінена”, — констатував Микола Чернявський.

“Підбиваючи підсумки річної партійної роботи, спостерігаємо збільшення кількість прихильників партії, готових об’єднуватися і працювати заради побудови нового громадянського суспільства без олігархів, корупції, брехні і зловживань у владі”, — поділився своїми думками керівник Київської обласної організації Руху “Справедливість” Костянтин Бєдовой.