Рух «Справедливість» та ГО «Захист дітей війни» підписали Меморандум

16836064_1038582852940976_5092277750802527109_oЧеркаські обласні організації Руху «Справедливість» та ГО «Захист дітей війни» визначили сфери взаємного співробітництва, аби, об’єднуючи зусилля, захищати інтереси громадян України.

Діти війни — одна з найчисленніших і соціально незахищених категорій українців. На сьогодні в Україні проживає близько 6 мільйонів людей, чиє дитинство припало на роки Другої світової. Щодня  вони ризикували своїм життям: гасили пожежі, витягували поранених із поля бою, допомагали партизанським загонам. Після війни саме це покоління піднімало країну з руїн, відновлювало промисловість та відроджувало село. На жаль, їхня старість  теж припала на нелегкі роки економічних криз у державі.

«Справедливість» Наливайченка підтримує громадянський рух та соціально незахищених громадян нашої держави. Тому, днями керівник Черкаської обласної організації Руху «Справедливість» Олег Котляр зустрівся з головою обласного осередку ГО «Захист дітей війни» Олександром Коваленком, Ґрунтовний та діалог отримав логічне завершення — партнери підписали Меморандум щодо співпраці у боротьбі з корупцією, гарантуванні прав та соціального захисту громадян України, чиє дитинство припало на роки Другої світової війни.

Керівники організацій – політичної та громадської — обговорили спільні дії та визначили сфери взаємного співробітництва, аби, об’єднуючи зусилля, захищати інтереси громадян України.